De meivakantie-meebouw-week

yoga meivakantie 02De meivakantie-meebouw-week was een groot succes. Een enthousiaste groep mensen kwam

ons vijf dagen helpen met de bouw. Nieuwe mensen, maar ook terugkerenden. Een gezin dat vorige zomer een week had meegebouwd met hun 10 jarige zoon. De kinderen op het

langkampeerterrein waren blij dat hij er weer was. Er werd over en weer gelogeerd en heel fijn

gespeeld. Zo levert het meer op dan je op het eerste gezicht zou denken.

 

 

 

mozaiekHet is fijn om te merken dat meebouwers inspiratie vinden in ons project. Iedere avond was er een programma. Er werd gemozaiekt, workshop garbage art, workshop lemen. Op een avond gaf een vrijwilligster spontaan een yogales. Er was een goede sfeer en er waren ook vakmensen gekomen deze keer. Een lasser, en een echte bouwvakker. Ze werkten zich het zweet op het voorhoofd, en pauzeerden pas als de taak af was. Er is dan ook veel werk verzet. Er werden zeker 200 banden gestampt. Zo staat er zowel op blok 3 als blok 4 alweer een stukje van de bandenwand. Blok 6 (de huurhuizen) werd voorzien van de betonnen ringbalk en steunberen. Dit ging al veel professioneler dan de eerste keer op blok 1.

Al met al zijn we flink opgeschoten. Op vrijdag gingen 20 mensen een ervaring rijker weer naar huis. Waar ze hopelijk enthousiast zullen vertellen over ons project. Wie weet wat dat weer oplevert.

leemkook rocketkampvuur