Rondleidingen

beeld rondleidingVanaf 6 september worden er weer rondleidingen gegeven.

Tijdens rondleidingen is de wijk te bekijken. In de rechterkolom vindt u de data en tijden waarop ze gepland zijn. Deze zijn altijd op de eerste zondag van de maand. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Vanwege de hoeveelheid informatie is de rondleiding vooral geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. De rondleidingen duren ongeveer een uur. De rondleidingen starten vanaf het parkeerterrein aan de noordzijde van de wijk. U wordt daar op de tijd van de rondleiding opgehaald door de rondleider van die dag. De rondleiders zijn bewoners van de aardehuiswijk.

Voor groepen kunnen wij een rondleiding op maat samenstellen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegankelijkheid

De wijk is gesloten voor autoverkeer. Bezoekers graag parkeren aan de weg, de parkeerplaats is alleen voor bewoners.

20160308 speelplaats 0208Groene omgeving

In het gebied ten noorden van de wijk heeft de gemeente Olst-Wijhe in 2015 een natuurspeelterrein aangelegd. Tussen gevarieerde aanplant is er een waterspeelplaats, klim- en klauterbomen en een trapveldje. Tuinontwerpster Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder vroeg kinderen uit de buurt mee te denken over de inrichting.

Bewaren